Meningsfulla samarbeten som motiverar

Våra elever utbildas till medvetenhet om att framgång i näringslivet förutsätter hänsyn till människan och miljön, och att vi måste finna en balans mellan vår konsumtion och jordens ekosystem för att uppnå välfärd för snart nio miljarder människor.

Vi vill inspirera våra elever att starta och driva företag med hjärta och hjärna, och med respekt för mänskliga rättigheter. Vi vill förmedla en humanistisk värdegrund, en värdegrund som handlar om att verka för människors goda livsvillkor, ömsesidig respekt och ett mänskligare näringsliv.

Under hösten 2018 inledde vi ett samarbete med Centrum för Näringslivshistoria. På Centrum för Näringslivshistoria arbetar de sedan 1974 med att bevara och berätta svenska företagshistoria, och därmed även bevara det svenska näringslivets historia.