Våra program

På Påhlmans Gymnasium i centrala Stockholm kan du läsa ekonomiprogrammet eller samhällsvetenskapsprogrammet. Våra utbildningar är särskilt utformade för dig som är intresserad av en karriär i näringslivet eller vill bli framgångsrik entreprenör.

För att ge våra elever rätt verktyg för en framtida karriär inom näringslivet läser alla våra elever retorik, ledarskap & organisation och entreprenörskap. I årskurs 3 startar eleverna UF-företag och har arbetslivspraktik.

Tillsammans med ambitiösa studiekamrater och genom engagerade lärare blir tiden på Påhlmans Gymnasium både rolig och utvecklande. Ett minne att bära med sig resten av livet.

Välkommen till tre spännande år på Påhlmans Gymnasium!

Våra program

Intervjuer

Läs vidare om "Jasmina Huskovic"
Intervju med elev

Hur är det att gå på Påhlmans Gymnasium?

Jasmina går i ettan på Påhlmans Gymnasium, ekonomiprogrammet med inriktning juridik.

Läs vidare om "SYV vägleder inför studier och yrkesval"
Intervju med SYV

SYV vägleder inför studier och yrkesval

Lasse arbetar som studie- och yrkesvägledare (SYV) på Påhlmans Gymnasium och till honom kan alla elever vända sig om de har frågor eller funderingar kring sina framtida studier och yrkesval.

Läs vidare om "Anna är skolans eldsjäl när det gäller UF"
Intervju med lärare

Anna är skolans eldsjäl när det gäller UF

Anna undervisar i Idrott och hälsa, ledarskap och organisation, engelska och entreprenörskap. Hon är dessutom en av skolans eldsjälar gällande arbetet med UF (Ung Företagsamhet).