Våra program

Inled din karriär hos oss! Vi samarbetar med företag och organisationer för att utbildningen ska vara så relevant som möjligt - för störst glädje har du av kunskap som du får nytta av i verkligheten.

På Påhlmans Gymnasium i centrala Stockholm kan du läsa ekonomiprogrammet eller samhällsvetenskapsprogrammet. Våra utbildningar är särskilt utformade för dig som är intresserad av en karriär i näringslivet eller vill bli framgångsrik entreprenör.

Vi samarbetar med företag och ideella organisationer för att hålla våra utbildningar uppdaterade och göra lektionerna så intressanta, relevanta och motiverande som möjligt.

För att ge våra elever rätt verktyg för en framtida karriär inom näringslivet läser alla våra elever retorik, ledarskap & organisation och entreprenörskap, samt startar UF-företag och har arbetslivspraktik i årskurs 3.

Tillsammans med ambitiösa studiekamrater och genom engagerade lärare blir tiden på Påhlmans Gymnasium både rolig och utvecklande. Ett minne att bära med sig resten av livet.

Välkommen till tre spännande år på Påhlmans Gymnasium!

Våra program