Imorgon sätter våra treor på sig studentmössorna

utils.date
Den 10 juni springer årets treor ut som nybakade studenter! Firandet är likt förra året annorlunda. Förberedelserna är i full gång och redan imorgon sätter åk 3-eleverna på sig studentmössorna. Mösspåtagningen signalerar att eleverna är på väg att bli studenter och vi firar storheten med ett livesänt event från aulan kl.13 för våra elever!

Livelänk till mösspåtagningen imorgon den 30 april har eleverna fått via Schoolsoft

Den 10 juni springer sedan eleverna i årskurs tre på Påhlmans Gymnasium ut som nybakade studenter! Firandet är, likt förra året, annorlunda och ceremonierna och utspringen kommer att ske klassvis på grund av rådande omständigheter. Förberedelserna är i full gång och vi hoppas på en dag fylld med glädje och fina minnen.

Även livesänt studentfirande 10 juni

Utspringen kommer att ske från Bryggarsalen ut mot bakgården vid Frejgatan, kl. 11.00, 12.00, 13.00 och 14.00 enligt ett schema som inom kort kommuniceras ut till elever, lärare och föräldrar. Dessa utspring kommer att livesändas via Påhlmans Gymnasiums YouTube-kanal så att familj och vänner kan delta och vara med i glädjen på distans. Länk kommer med nästa nyhet kring studentdagen.