Stockholms bästa entreprenörer går hos oss

UF
På Påhlmans gymnasium får alla elever pröva på Ung Företagsamhet (UF). Genom UF:s utbildningar får man möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.

Man kan också tävla i UF. 2010 ställde totalt över 850 UF-företag upp i Stockholm regionens UF tävling. Med stor glädje för oss alla vann ett av skolans företag, Adinbox, pris som bästa UF-företag, bästa tjänsteföretag, bästa webbsida och tredjepris i kategorin bästa logotyp. Företaget är nu i vår också med och tävlar om stora investeringspengar i SVT:s entreprenörsprogram ”Draknästet”.

Läs mer om Adinbox med bland annat länkar till artiklar om företaget i SvD och Dagens Industri

Victor Karlsson, rektor    onsdag, 24 mars, 2010
  • -.....- skriver:

När kommer ni att lägga ut schemat för i år?

• Carina skriver:

Tack för ett jättetrevligt och inspirerande föräldramöte.
    Carina

• Victor Karlsson, rektor skriver:

Tack själv Carina!
      Det var enormt kul att det kom så mycket föräldrar. Och att få prata om hur vi tillsammans kan hjälpa era barn/våra elever att nå sina drömmars mål. Jag älskar mitt jobb och tyvärr insåg jag i efterhand att jag pratade lite för länge… Men man lär så länge man lever!
      / Victor Karlsson, rektor

• Lämna kommentar