Stockholms bästa entreprenörer går hos oss

UF
På Påhlmans gymnasium får alla elever pröva på Ung Företagsamhet (UF). Genom UF:s utbildningar får man möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.

Man kan också tävla i UF. 2010 ställde totalt över 850 UF-företag upp i Stockholm regionens UF tävling. Med stor glädje för oss alla vann ett av skolans företag, Adinbox, pris som bästa UF-företag, bästa tjänsteföretag, bästa webbsida och tredjepris i kategorin bästa logotyp. Företaget är nu i vår också med och tävlar om stora investeringspengar i SVT:s entreprenörsprogram ”Draknästet”.

Läs mer om Adinbox med bland annat länkar till artiklar om företaget i SvD och Dagens Industri

Victor Karlsson, rektor    onsdag, 24 mars, 2010
 • -.....- skriver:

  När kommer ni att lägga ut schemat för i år?

 • Carina skriver:

  Tack för ett jättetrevligt och inspirerande föräldramöte.
  Carina

  • Victor Karlsson, rektor skriver:

   Tack själv Carina!
   Det var enormt kul att det kom så mycket föräldrar. Och att få prata om hur vi tillsammans kan hjälpa era barn/våra elever att nå sina drömmars mål. Jag älskar mitt jobb och tyvärr insåg jag i efterhand att jag pratade lite för länge… Men man lär så länge man lever!
   / Victor Karlsson, rektor

 • Lämna kommentar


  Tipsa vän via e-post Tipsa andra om denna sida på Facebook.com Dela på LinkedIn Dela på Twitter Tipsa andra om denna sida på pusha.se Tipsa andra om denna sida på bloggy.se Tipsa andra om denna sida på Del.icio.us  
  css.php